Hálózati támogatási munkatárs tanfolyam Képzés - Soter-Line Oktatási Központ

Budapest

Vegyes: hétköznap, hétvégén, Kismama kedvezmény, munkanélküli kedvezmény, tanfolyam

Soter-Line - Soter-Line Oktatási Központ

1073 Budapest , Erzsébet krt. 7. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Hálózati támogatási munkatárs tanfolyam Soter-Line Oktatási Központ A hálózati támogatási munkatárs feladatkörébe tartozik egy intézmény vagy vállalat helyi (LAN) és széles kiterjedésű (WAN) infokommunikációs hálózatának kiépítése és állandó működésének biztosítása. Korunk információs társadalmában az információ szinte mindennél értékesebb. A gördülékeny információcsere a gazdasági élet egyik alapkövévé vált. A vállalatok és intézmények rendes működésének tehát előfeltétele a zökkenőmentes információáramlás.

A hálózati támogatási munkatársnak kiemelkedően fontos szerepe van egy vállalat vagy intézmény életében. A jól kialakított belső hálózaton folytatott gyors és pontos kommunikáció nagymértékben növeli a céges tevékenység hatékonyságát. A jelentkezők a hálózati támogatási munkatárs tanfolyamon olyan gyakorlati tudás birtokába juthatnak, amely elősegíti, hogy egy vállalat vagy intézmény értékes dolgozójává váljanak.

A kurzusunkon képzett szakember a LAN/WAN hálózatok kialakítása és általános üzemeltetése mellett képes a hálózatban felmerülő hibákra időben reagálni, a hibák forrását megállapítani és megszüntetni azokat. A hálózati támogatási munkatárs tanfolyamon a hallgató naprakész, jól hasznosítható informatikai, hálózati ismereteket szerez. Ezeknek köszönhetően céltudatosan és határozottan kezdheti meg munkáját az őt foglalkoztató cégnél.

Oktatott szakmai modulok:

11997-16 Hálózati ismeretek 1.