Állatgondozó Képzés - TanfolyamOKJ.hu

Budapest, Békéscsaba, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Székesfehérvár, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg

Mezőgazdaság

TanfolyamOKJ.hu - TanfolyamOKJ.hu

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Állatgondozó TanfolyamOKJ.hu MIÉRT JELENTKEZZ AZ ÁLLATGONDOZÓ SZAKMAI KÉPZÉSRE?
===========================
Szereted az állatokat, és szeretnél minél több időt velük tölteni? A kutyákon és macskákon túl más állatokat is szeretnél megismerni, és részt venni a gondozásukban? Szeretnél állatkertekben vagy vadasparkokban dolgozni? Akkor az Állatgondozó szakmát neked találták ki.

Ha az életedet vidéken képzeled el, ahol növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozhatsz, az Állatgondozó képzés segíteni fog terveid megvalósításában. Ha békés, nyugodt életre vágysz, és biztos jövedelemre, ne késlekedj a jelentkezéssel!

Ha saját vállalkozást indítasz, nagyon sok lehetőséged van Állatgondozói tevékenységet folytatni.
Ha szeretnél egy biztos szakmát elsajátítani ebben a bizonytalan gazdasági helyzetben, akkor jelentkezz, és tanulj nálunk!
Az Állatgondozó szakmát sosem fogod megunni, ha szereted az állatokat, hiszen minden nap új izgalmakban lehet részed.
Ha a képzés elvégzése után gyorsan szeretnél elhelyezkedni, és versenyképes fizetésre vágysz, válaszd az Állatgondozó képzést! Nem kell alkalmazottként dolgoznod, ha nem akarsz, hiszen akár saját vállalkozást is indíthatsz.

MIT CSINÁL AZ ÁLLATGONDOZÓ?
========================================
Az állatgondozó részszakképesítéssel rendelkező általános állattenyésztési szakismerettel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges, fizikai és gyakorlati felkészültséggel rendelkező szakember, aki irányítás alatt képes munkát végezni.

Feladata: a gazdasági állatok gondozása, takarmányozása az állathigiéniai, állatjóléti, munka-, tűz- és környezetvédelmi követelmények betartásával

A részszakképesítéssel rendelkező képes lesz gondozni az állatokat, tartástechnológiai
feladatokat végrehajtani, állatot takarmányozni (etetni, itatni), az állattartás gépeit
működtetni, gépet, épületet, építményt karbantartani, egyszerű javítást végezni,
környezet-, tűz- és munkavédelmi előírásokat betartani.

A munkád sosem válik majd unalmassá, hiszen sokrétű, változatos feladatköröket tölthetsz be. Ha szereted a kihívásokat, szeretnél értékes munkát végezni, ne habozz, jelentkezz most induló képzésünkre!