OKTATÓHÁZ Európai Felnőttképzési és Oktatási Központ Kft.

tanfolyam

OKTATÓHÁZ - OKTATÓHÁZ Európai Felnőttképzési és Oktatási Központ Kft.

1119 Budapest, Fehérvári út 107/B Térkép Google maps

Tisztelt Érdeklődő! Munkatársaimmal együtt több tíz éves oktatási tapasztalattal, a szakképzésben és felnőttképzésben eltöltött eredményes tanévek tapasztalataival a hátunk mögött határoztunk úgy, hogy létrehozzuk saját Oktatási Központunkat.

Az a cél vezérel bennünket, hogy változó világunkban, mely napról napra új kihívások elé állít mindannyiunkat, egy olyan biztos pontot alkossunk, ahol lehetősége van szakmai fejlődése, karrierje fejlesztése érdekében szükséges képzéseket igénybe venni, képzettségeket megszerezni.

Oktatási Központunk 100%-ban magyar tulajdonban van, de képzéseink és szolgáltatásaink területén messzemenően az Európai Unió és a fejlett világ által megkövetelt színvonalat tartjuk szem előtt, megtartva a magyar oktatás és szakképzés kiemelkedő értékeit

A rendszerváltozás után, de különösen a XXI. századdal nyilvánvalóvá vált, hogy a tudás az ember legfőbb értéke a munkaerőpiacon. De ez a tudás csak rövid ideig él, a világunk folyamatosan változik, s ami ma a csúcstechnikát jelenti, holnapra már csak múzeumi tárgy. Így az, aki nem képes a megújulásra, nem képes folyamatosan újabb és újabb célokat maga elé tűzni, az kiesik a munkaerőpiacról.

Ezért a tudás a legnagyobb befektetésünk, és ezt nem elegendő egyszer megtennünk életünkben, arra rendszeres időközönként újra és újra szükségünk van.

Ehhez kínál az OKTATÓHÁZ Európai Felnőttképzési és Oktatási Központ olyan színvonalas képzéseket, melyek segítik Önt ebben az "élethosszig tartó tanulásban". Munkatársaim nevében is Sikeres jövőt és jó egészséget kívánok! Bíró Zoltán Imre ügyvezető OKTATÓHÁZ Európai Felnőttképzési és Oktatási Központ

Magánszemélyeknek kamatmentes részletfizetési lehetőség, egyenlő részletekkel! Kismamáknak, pályakezdőknek, munkanélkülieknek jelentős kedvezmény! Vizsgagarancia! Sikeres vizsgázók a külföldi munkavállalást is segítő EUROPASS bizonyítványt is igényelhetik!

Nyilvántartási szám: 00116/2010