FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM KFT.

Szombatonként, Kismama kedvezmény, munkanélküli kedvezmény, tanfolyam, távoktatás, Hétköznap este, Hétvégén

FORBA Felnőttképző - FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM KFT.

4024 Debrecen, Wesselényi u. 6. Térkép Google maps

A Forba Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. szakemberei egyre magasabb szinten és elérhető áron kívánnak tanfolyamokat indítani, szervezni. Irodánk Debrecenben a Keletterv épületében található. A jövőben az ország több nagyvárosában szervezünk képzéseket, tanfolyamokat és tréningeket mind egyéni, mind vállalati hallgatóink részére. Nekünk Ön a legfontosabb! Bármilyen kérdése van, bizalommal fordulhat hozzánk, munkatársainkhoz. Ha tanfolyamra szeretne jelentkezni, klikkeljen a JELENTKEZÉS-re, vagy válassza ki az Önnek megfelelő tanfolyamot a bal oldali menü oszlopból és töltse ki a jelentkezési lapot, vagy személyesen az irodánkban is jelentkezhet.

Oktatóink szakképzett a felnőttképzésben többéves gyakorlattal rendelkező elismert szakemberek. Igény szerint megfelelő létszám esetén kihelyezett tanfolyamokat, képzéseket is tartunk. Bármilyen jellegű tanfolyam, képzés illetve továbbképzés leszervezését és lebonyolítását vállaljuk, legyen szó cégekről, vállalatokról, magánszemélyekről. Tanfolyamaink között OKJ-s tanfolyamok, akkreditált tanfolyamok, szakképzések, szakmai képzések és továbbképzések, számítástechnikai és nyelvi tanfolyamok, tréningek, külföldi munkára (pl. hajósmunka) felkészítő tanfolyamok vannak. Az oktatásokat jól felszerelt, klímatizált tantermekben, kellemes légkörben bonyolítjuk. A szakmai gyakorlati oktatások (pl.gyógyszertári asszisztens, kisgyermekgondozó, ügyintéző titkár, műkörömépítő, kozmetikus, szakács, hajópincér) jól felszerelt új tanműhelyekben vagy gyakorlati oktatási helyszíneken történnek.

Klimatizált géptermünkben 21 számítógépből álló számítógépparkal rendelkezünk, amit folyamatosan fejlesztünk. Hallgatóink a számítógépeket, és az internetet ingyen használhatják.

Cégjegyzék szám: 0909017292 Felnőttképzési Nyilvántartási szám: 00720-2009 Intézményakkreditációs lajstrom szám: AL-2633