Természetgyógyász tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusakarsz lenni: megtanulod az akupunktúra alkalmazási területeit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz önkorlátozó hitrendszerek oldásáról. Az alkalmazott izomtesztelés által képes leszel felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a kúrát, amely a test reflexpontjainak ingerlésén alapul. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a messzi ázsiai filozófiákra alapozó mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

IT mentor tanfolyam

IT mentor tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A042 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Nincs találat ...