Természetgyógyász tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

A természetgyógyász kurzus összeáll például öt napos életmódtáborból. 12 hónapig kell járni a tanfolyamra. Mindkettő alapmodul az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet írásbeli vizsgájával zárul. A természetgyógyász képzés szakvizsgájára csak mindkét modul eredményes teljesítése, és a választott szaktanfolyam elvégzése után lehet jelentkezni. A szervező intézmények többnyire hétvégékre hirdetik meg a képzési egységeket. A távoktatásnál, a tananyagot az interneten keresztül asszisztencia nélkül teljesíted. A természetgyógyász végzettségekkel munkát vállalhatsz wellness központokban.

48 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!