Természetgyógyász tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

A természetgyógyász kurzus összeáll többek között egészségügyi alapmodul tanfolyamból. A tanfolyam ideje 12 hónap. Mindkettő alapmodul az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet írásbeli vizsgájával zárul. Ha átment a diák a vizsgákon, akkor igazolást kap. Az egészségügyi modul vizsga alól felmentést kap, akinek egészségügyi végzettsége van. Az oktatási központok gyakran nem iskolarendszerű képzéseket bonyolítanak le. A távoktatásnál, a követelmények nagy részét egy interneten elérhető önállóan teljesíted. A természetgyógyász papírral magánvállalkozásban saját praxist lehet indítani.

49 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!