Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A kurzust neked találták ki, ha már rendelkezel az elméleti háttérrel, de egy szakterületen érdeklődsz az egészséges életmód iránt. Természetgyógyászati kezelés végzéséhez alapfeltétel a természetgyógyász képzés. A beiratkozás feltétele sikeres érettségit tartalmaz. 12 hónapig kell járni a tanfolyamra. Népszerű szakirányú végzettség szerezhető: pl. fülakupunktúrás addiktológus. Csak akkor bocsátható valaki szakvizsgára, ha megvan mind a kettő modul és elvégezte a szaktanfolyamot is. Az oktatási központok gyakran hétvégére szervezik az órákat.

54 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Coach képzés- az évezred segítő szakmája

Coach képzés- az évezred segítő szakmája Ő az, aki beszélgetés közben rávezet, hogyan hozd ki magadból a legtöbbet, a legjobbat, hogy elérd a céljaidat, meg tudd oldani életed elakadásait. Business-, Life-coach képzés: Bp, Győr, Szeged