Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megismered a gyógynövények felhasználásának módját. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod az akupunktúra alkalmazási területeit. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megtanulhatod a terápiát, hogy hogyan serkenthetők a szervezet természetes mechanizmusai. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy melyek a legfontosabb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a hagyományos keleti filozófiákra épülő mozgásfélék előnyeit.

64 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Érdekel a pszichológia?

Érdekel a pszichológia? Szerezz Pszichológiai asszisztens végzettséget! Indul: 2014. szeptember 12-én. Szakosodj kriminál-, szexuál vagy gyermekpszichológiára...! Tanulj elismert előadóktól, országosan! Katt ide!

Nemzetközi REFA Controller képzés Bp-en

Nemzetközi REFA Controller képzés Bp-en A controlling elmélete és gyakorlata, üzleti szimulációval. Magyar nyelvű oktatás. Ha legalább középfokú végzettségű vagy, bővítsd tudásod, növeld munkaerő-piaci értéked! REFA minőség + német oklevél!