Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógynövények felhasználásának módját. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod az akupunktúra alkalmazási területeit. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei például az alternatív személyiségről. Az alkalmazott izomtesztelés által képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián elsajátíthatod a kúrát, amely a test reflexpontjainak kezelésén alapul. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a hagyományos keleti filozófiákra alapozó mozgásfélék előnyeit.

53 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés távoktatásban

Természetgyógyász képzés távoktatásban Országosan végezhető távoktatásos és blended learning tanfolyamok. A legkorszerűbb oktatási technikákkal. GYEMSZI-EFF (volt ETI) vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel!

Teszteld: mi a Te boldogságszakmád!

Teszteld: mi a Te boldogságszakmád! Pár perc, és megtudhatod, hogy mik azok az OKJ szakmák, amiben jól érezheted magad! Megmutatjuk azt is, hogy hol tanulhatod! akár tanfolyamon, akár középiskolában!