Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megismerheted a gyógynövények felhasználásának módját. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz az izmok teszteléséről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a gyógymódot, hogy hogyan aktivizálhatók a szervezet természetes képességei. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a távol-keleti gondolatkörökre alapozó mozgásfélék előnyeit.

53 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Érdekel a pszichológia?

Érdekel a pszichológia? Szerezz Pszichológiai asszisztens végzettséget! Indul: Budapest: április 24., Zalaegerszeg: április 11. Szakosodj kriminál-, szexuál vagy gyermekpszichológiára...! Tanulj elismert előadóktól. Katt!

Szerezz két szakmát egy áráért!

Szerezz két szakmát egy áráért! Dajka tanfolyam AJÁNDÉK Családi napközi vezető végzettséggel. Figyelem Utolsó Becsatlakozási lehetőség: március 21-ig. Székesfehérvár, Pécs, Győr, Zalaegerszeg. Előadások:hétvégi napokon! Katt ide!