Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz az izmok teszteléséről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megismerheted a gyógymódot, amely a test reflexpontjainak masszírozásán alapul. Mint szemtréner megismerhetedaz íriszdiagnosztika alapjait. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a hagyományos keleti elvekre épülő mozgásfélék előnyeit.

59 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kinesiology-Taping/ Sporttaping képzés

Kinesiology-Taping/ Sporttaping képzés Tanulja meg Ön is a kineziológiai tapasz megfelelő felhelyezését. Kezeljen mellékhatások és gyógyszer nélkül! mozgásszervi terápia rendkívül hatékony eszköze. Mindenki jelentkezhet,14 kreditpontot ér!

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!