Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A természeti gyógyítás lényege az emberi organizmus megbetegedéseinek kezelés és gyógyítása. Jogszabály nevezi meg, hogy melyek azok a természetgyógyászati képesítések, amelyekhez nem kell orvosi diplomát felmutatnod. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgáztatja a nem orvosi végzettségű természetgyógyász képzés hallgatóit. Természetgyógyászati terápia végzéséhez szükséges a természetgyógyász kurzus. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A jelentkezés követelményrendszere előírja a sikeresen teljesített érettségi vizsgát. Az alapmodulok elvégzése után szakirányok közül lehet választani: pl. reflexológus, szemtréner.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Szombathelyen természetgyógyász képzések

Szombathelyen természetgyógyász képzések Tanulj, kérdezz személyesen, hogy a legjobb természetgyógyászok közé kerülj! Tapasztalt oktatóink segítenek, hogy keresett szakemberré válj. Jelentkezést már csak korlátozott számban fogadunk.

FMEA – Meg­hi­bá­so­dás mód- és ha­tás­

El­ső­sor­ban au­tó­ipa­ri be­szál­lí­tó vál­la­la­tok­nál dol­go­zó kü­lön­bö­ző szak­irá­nyú szak­em­be­rek­nek ajánljuk. Kö­zép­is­ko­lai vég­zett­séggel már jelentkezhetsz.