Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A természeti gyógyítás lényege az emberi szervezetben a negatív folyamatok feltérképezése. Rendelet írja elő, hogy melyek azok a természetgyógyászati tanfolyamok, amelyek kizárólag orvosi diploma birtokában végezhetők el. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet oklevelet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Természetgyógyászati munka végzéséhez szükséges a természetgyógyász kurzus. A korhatár általában mindössze 18 év. A pályázás feltétele sikeres érettségit tartalmaz. Az alapmodulok elvégzése után szakirányok közül lehet választani: pl. alternatív fiziotherapeuta.

54 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Eü-Tgy alapmodulok TÁVOKTATÁSBAN

Eü-Tgy alapmodulok TÁVOKTATÁSBAN Országos távoktatás Moodle alapú internetes oktatási portálon. Saját időbeosztás. Nincsenek korlátok. Folyamatos jelentkezés, felkészítés a legközelebbi GYEMSZI–EFF vizsgára. Jelentkezzen most!

Szombathelyen természetgyógyász képzések

Szombathelyen természetgyógyász képzések Tanulj, kérdezz személyesen, hogy a legjobb természetgyógyászok közé kerülj! Tapasztalt oktatóink segítenek, hogy keresett szakemberré válj. Jelentkezést már csak korlátozott számban fogadunk.