Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megismered a gyógynövények felhasználásának módját. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod az akupunktúra alkalmazási területeit. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés által képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián elsajátíthatod a kúrát, amely a test bizonyos pontjainak nyomásán alapul. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy melyek a legfontosabb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a távol-keleti gondolatkörökre alapozó masszázsfajták jótékony hatásait.

54 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Moderátor tanfolyam

A tréning célja a termelés különböző területén dolgozó vezetők felkészítése arra, hogy az általuk vezetett csoport erőforrásait a lehető leghatékonyabban használja.