Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A fitoterápia szakon felfedezheted a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként sok újat tanulhatsz a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megtanulhatod a gyógymódot, hogy hogyan mozgósíthatók a szervezet természetes képességei. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a távol-keleti filozófiákra épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

61 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!