Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A kurzust neked találták ki, ha már rendelkezel az elméleti háttérrel, de egy speciális témában frissebb ismeretekre szeretnél szert tenni. Természetgyógyászati munka végzéséhez elengedhetetlen a természetgyógyász képzés. A pályázás feltétele sikeres érettségit tartalmaz. A kurzus egy évig tart. Változatos szakirányok közül lehet választani: pl. akupresszőr alternatív mozgás- és masszázsterapeuta. A természetgyógyászat szakvizsgáját kizárólag azok végezhetik el, akiknek már megvan a két alapmoduljuk, valamint teljesítették a választott szakirányt is. Az iskolák gyakran nem iskolarendszerű képzéseket bonyolítanak le.

57 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kristályékszer készítő alkotónap

Kristályékszer készítő alkotónap Imádod Te is a természetes kristályokat? Készítsd el a saját ékszered a legszebb anyagokból profi ékszerkészítő kolléganőnk segítségével. 2000 Ft kedvezmény, ha válaszolsz pár kérdésre. Kattints ide >

Moderátor tanfolyam

A tréning célja a termelés különböző területén dolgozó vezetők felkészítése arra, hogy az általuk vezetett csoport erőforrásait a lehető leghatékonyabban használja.