Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod az akupunktúra alkalmazási területeit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz például az alternatív személyiségről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megismerheted a gyógymódot, amely a test reflexpontjainak masszírozásán alapul. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a hagyományos keleti elvekre alapozó mozgásfélék előnyeit.

54 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

HR Specialista Akadémia - Vezetőknek

HR Specialista Akadémia - Vezetőknek Emberismeret! Felelősségteljes Vezetőknek, akik nyitottak a szív alapú vezetési módszerre (Google, Apple már alkalmazza)! Hatékony, motiváló, és emberbarát eszközökkel vágynak hatalmas sikert elérni!