Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megismered a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz az izmok teszteléséről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megismerheted a gyógymódot, hogy mi módon mozgósíthatók a szervezet öngyógyító mechanizmusai. Mint szemtréner elsajátíthatodaz íriszdiagnosztika alapjait. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a hagyományos keleti gondolatkörökre épülő mozgásfélék előnyeit.

54 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Szerezz két szakmát egy áráért!

Szerezz két szakmát egy áráért! Óvodai Dajka OKJ tanfolyam -- AJÁNDÉK -- Családi napközi vezető végzettséggel.Gyors elhelyezkedési arány! Indul: 2015.június 26. Bp., Székesfehérvár, Pécs, Győr, Zeg. E-0001164/2015/A001 Katt!