Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A természetgyógyász képzés áll többek között egészségügyi alapmodul tanfolyamból. 12 hónapig kell járni a tanfolyamra. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet mindkét modulból jegyet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Ha átment a diák a vizsgákon, akkor igazolást kap. Felmentés jár az egészségügyi modul alól annak, aki egészségügyi végzettséggel rendelkezik. Az iskolák általában hétvégenként adják le az órákat. Ha távoktatás keretén belül tanulsz, a tananyagot elektronikus portálon tanári felügyelet nélkül teljesíted. A természetgyógyász oklevéllel számos álláslehetőség közül válogathatsz.

49 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Érdekel a pszichológia?

Érdekel a pszichológia? Szerezz Pszichológiai asszisztens végzettséget! Indul: 2014. június 27-én. Szakosodj kriminál-, vagy gyermekpszichológiára, vagy legyél Traumatérkép-elemző! Tanulj elismert előadóktól! Kattints ide!

Állást keresel? Szereted a gyerekeket?

Állást keresel? Szereted a gyerekeket? Családi napközi vezető tanfolyam indul, most AJÁNDÉK Bébiszitter képzéssel+ munkalehetőséggel! Indul: 2014. április 4-én! Figyelem, utolsó helyek! Pest és Pest megyéből is várunk! Kattints ide!