Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

Az alaptananyag elsajátítását követően szakirányokon lehet a tanulást folytatni. Az akupresszúra mechanikus ingerrel hat ugyanazokon a pontokon, amelyekbe a tűket bökik egy akupunktúrás kezelésen, ezen az elven alapul a gyógyító hatás. Elsajátíthatod a hagyományos kínai orvoslás alapjait, a legfontosabb elveket. Mint kineziológus megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. Tanulmányozhatod az akupunktúra alkalmazási területeit, ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz. Képzett szemtrénerként megtanulhatod , hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. A reflexológián serkentheted az emberi test természetes folyamatait.

53 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Projektmenedzsment képzés

Projektmenedzsment képzés A 16+1 oktatási napból álló, magyar nyelvű Projektmenedzser képzés gerincét a kiscsoportos, feladatorientált foglalkozások alkotják. Részletes tematikáért kattints ide >.

Természetgyógyász Egészségügyi Alapmodul

Természetgyógyász Egészségügyi Alapmodul Szombathelyen, Nyugat-Magyarország egyik legjelentősebb Természetgyógyászati Központjában biztos tudással bíró gyakorló oktatóktól tanulhatsz. A náluk végzettek könnyedén levizsgáznak.