Hobbi tanfolyamok

TUDTAD?

A ruhakészítés alapfogalmai című kurzuson elsajátíthatod a varrógép helyes használatát. A hosszabb szőnyegszövő tanfolyamhoz OKJ végzettséget adó vizsga is kapcsolódik. A festészet alapjai tanfolyam elsősorban laikusoknak ajánlott, akik remek kikapcsolódási lehetőségnek tartják a festést. A tanfolyamon a diákok megismerkednek a színtan alapvető ismeretanyagával, és hasznos gyakorlati tudnivalókkal, hogy minél hamarabb ki tudják fejezni magukat a festészet eszközeivel. A selyemfestés tanfolyamon megismerkedhetsz az alapanyagokkal, megtanulhatod az eszközök használatát, és hogy hogyan lehet különleges selyemképeket készíteni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

ISO 27001 Információbiztonsági belső aud

ISO 27001 Információbiztonsági belső auditor képzés Budapesten és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi formában tanulható.

Nincs találat ...