Hobbi tanfolyamok Kommunikációs képzések

TUDTAD?

Az úgynevezett ruhakészítés alapfogalmai kurzuson elsajátíthatod a varrógép helyes használatát. Ha szeretnéd, az alapok elsajátítása után következhet OKJ tanfolyam is. A festészet alapjai képzés kifejezetten kezdőknek szól, akik meg akarnak ismerkedni a festészettel. A tanfolyamon a tanulók megismerkednek a színtan alapvető ismeretanyagával, és más trükkökkel és fontos fogásokkal, hogy minél hamarabb ki tudják fejezni magukat a festészet eszközeivel. A selyemfestés tanfolyamon megismerkedhetsz a festékekkel, megtanulhatod azok használatát, és hogy hogyan lehet gyönyörű selyemsálakat készíteni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Nincs találat ...