Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: feltérképezed a mikroökonómiai rendszerek működését, képes leszel ezeken a területeken információk feltárására. Használni tudod a különféle hardver programokat. Jelentéseket fogsz tudni összeállítani a megadott feltételek alapján. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, elsajátítod többek között a hálózati alkalmazások üzemeltetését. IT mentorként olyan szakember lehetsz, aki azokat támogatja, akik önállóan nem képesek az információs társadalom kihívásainak megfelelni. A kedvezőtlen élethelyzetekben lévő közösségek számára személyre szóló segítséget nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.