Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megtanulod akár a címtárak konfigurálását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megismered a vállalkozások pénzügyi szervezeteinek kialakításához szükséges informatikai ismeretanyagot, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének fejlesztésére. Mint multimédiafejlesztő elsajátítod a multimédiás termék prototípusának elkészítését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép elvi és gyakorlati felépítését. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként feltérképezed a szoftverek készítéséhez szükséges alapfogalmakat. Ha web-programozó leszel, megtapasztalhatod a HTML, CSS jelölőnyelveket.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

A projekvezetés alapjai

A tréning célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a projektmanagement alapjait, és képesek legyenek a folyamatban való gondolkodásra.

Légy nemzetközileg elismert TÜV hegesztő

Légy nemzetközileg elismert TÜV hegesztő Minősítő hegesztő képzés személyre szabottan! Díjtalan próbahegesztés, rendkívüli kedvezmények! Eljárást és anyagtípust te választod! Személyre szabott képzés! Részletek>