Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megismered akár a rendszer konfigurálásának ellenőrzését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, megtapasztalhatod az adatmentést. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: feltérképezed a vállalkozások pénzügyi szervezeteinek kialakításához szükséges informatikai ismereteket, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő megtapasztalhatod az interakciók és navigáció tervezését és készítését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként elsajátítod a programozási szabályokat. Ha web-programozó leszel, megtapasztalhatod a legújabb HTML 5 és CSS 3 technológiák használatát.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

IATF 16949:2016 Vezető belső auditor

IATF 16949:2016 Vezető belső auditor képzési program Budapesten induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását,.

Az ISO 22000 szabvány

Az ISO 22000 szabvány – Ismerkedés az élelmiszeripari biztonsági irányítással Budapesten induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések.