Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: megtapasztalhatod a mikroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk feltárására. Használni tudod a különféle hardver programokat. Gazdasági számításokat tudsz végezni az előírt kritériumok szerint. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, megtapasztalhatod többek között a multimédiás alkalmazások kezelését. IT mentorként olyan szaki lesz belőled, aki azokat támogatja, akik önállóan nem képesek alkalmazni a számítástechnikai ismereteket élesben. A változatos élethelyzetekben lévő közösségek számára személyre szóló segítséget nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Tűzvédelmi szakvizsga

Tűzvédelmi szakvizsga Nyílt lánggal járó munkát végzők és hegesztők figyelmébe! Tűzvédelmi szakvizsga indul 2017. május 19-én Budapesten. Jelentkezőket már csak korlátozott számban tudunk fogadni!

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér