Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megtanulod mondjuk a rendszer jellemzőinek elemzését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megismered a különböző szervezetek számviteli politikájának szükséges informatikai ismeretanyagot, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének kialakítására. Mint multimédiafejlesztő feltérképezed a kiadványszerkesztés folyamatát. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép működési elvét. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként megtapasztalhatod az ACCESS, MySQL, MS SQL programozását. Ha web-programozó leszel, megismered a C, C#, Java programnyelveket.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

A projekvezetés alapjai

A tréning célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a projektmanagement alapjait, és képesek legyenek a folyamatban való gondolkodásra.