Szakközépiskolák

TUDTAD?

Betöltötted a 14-et? Végeztél az általánosban? Szerezz képesítést egy szakközépsuliban! A szakiskolai rendszer jelentősen átalakult az elmúlt időszakban hazánkban, ugyanis a szakanyag oktatására csak az érettségit követően kerül sor. A gazdaság számos területéről választható szakmacsoport. A 9-12. évfolyamon közismereti tudást adják át neked többek között biológiából és földrajzból. A tantestület eldönti, hogy melyik tanórát (pl. földrajz) ad le kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik osztályban is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a felsőoktatásra is.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

IATF 16949:2016 Vezető belső auditor

IATF 16949:2016 Vezető belső auditor képzési program Budapesten induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását,.