Szakközépiskolák

TUDTAD?

Szakközépiskolába az alapfokú oktatási intézmény sikeres vizsgái után 14 éves kortól felvételizhetsz. A szakiskolai rendszer jelentősen átalakult az utóbbi időben Magyarországon, ugyanis nem tesznek az érettségivel együtt szakmai vizsgát a diákok. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból választható szakmacsoport. Az első négy évben közismereti órák anyagával ismerkedhetsz meg akár matekból és nyelvtanból. A tantestület előírja, hogy melyik tárgyat (pl. kémia) oktat kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. A képzés egyben felkészülés az érettségire és a továbbtanulásra is.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

BÁV Becsüs Akadémia

BÁV Becsüs Akadémia Becsüsképzés 4 szakirányon (ékszer, műtárgy, bútor-szőnyeg, festmény) Piacképes tudás, kiváló szakemberektől, gyakorlati oktatással. Kattintson ide a részletekért!

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK Eladó, Élelmiszer-, vegyi áru eladó, Műszakicikk-eladó Boltvezető, OKJ tanfolyamok indulnak Budapesten, Pécsen! Előadások hétvégente! Most ajándék képzéssel! Szerezz piacképes végzettséget!