Szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

Egyetemre készülsz? A szakközépsuliban már az emelt szintű érettségire is sikerrel tanulhatsz! Már az első hetekben megismerhetik a választott szakmacsoporttal kapcsolatos alapozó tudásanyagot, két évre rá pedig szakmacsoportos oktatásban is részesülnek a tanulók, tehát a szakközépiskola más, mint egy gimnázium. A szakiskola vezetése meghatározza, hogy melyik tárgyat (pl. biológia) oktat kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik osztályban is, ez pedig a szakmai tananyagtól függ. Az érettségit követően nem muszáj elvégezni a szakközépiskolát, bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél.

65 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

BÁV Becsüs Akadémia

BÁV Becsüs Akadémia Becsüsképzés 4 szakirányon (ékszer, műtárgy, bútor-szőnyeg, festmény) Piacképes tudás, kiváló szakemberektől, gyakorlati oktatással. Kattintson ide a részletekért!