Szakközépiskolák Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

Szakközépiskolába az általános iskolát követően általában 14 évesen felvételizhetsz. A szakiskolai rendszer alapvető reformokon ment keresztül az utóbbi időben országunkban, ugyanis a szakmai tárgyakat csak az érettségi után sajátítják el a tanulók. Itt találsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. Az első négy év folyamán közismereti órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között irodalomból és töriből. Az iskola megállapítja, hogy melyik tárgyat (pl. biológia) oktat kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. A szakma mellett minden szükséges tudást megszerezhetsz itt is.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzések távoktatásban

Természetgyógyász képzések távoktatásban A természetes gyógymódok rendkívül népszerűek. Gyógynövények, masszázsok, akupunktúra… Képzéseink ezen módszerek alkalmazásához nyújtanak hivatalos egészségügyi végzettséget! Bővebb információ >>

Gyógyszertári asszisztens

Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!