Szakközépiskolák Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

A szakközépiskolai képzés célja a többek között informatikai és szakmai idegen nyelvi megszerzése, felkészülés a felsőoktatásra. Ezekben az oktatási központokban magas szinten tanítják az idegen nyelvet. Egyre több szakközépiskola határon túli iskolákkal is szervez együtt nemzetközi diákcsereprogramokat, hogy a tanulók külföldi szakmai tapasztalatokat szerezhessenek. Olvasd el alaposan a szakközépsulikat - többek között különböző versenyeken száma alapján - kategorizáló összeállításokat, hogy a legmegfelelőbbet választhasd. Az alábbiakat se feledd, mert nagyon fontos, hogy hány idegen nyelv közül lehet választani.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzések távoktatásban

Természetgyógyász képzések távoktatásban A természetes gyógymódok rendkívül népszerűek. Gyógynövények, masszázsok, akupunktúra… Képzéseink ezen módszerek alkalmazásához nyújtanak hivatalos egészségügyi végzettséget! Bővebb információ >>

Fogászati asszisztens tanfolyam

Fogászati asszisztens tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A113 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!