Szakközépiskolák Műszaki, ipari képzések

TUDTAD?

Ha már tudod, mivel szeretnél foglalkozni később, a szakközépsuli neked való. A felsőoktatás tekintetében kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban ugyanahhoz a tudományterülethez tartozó felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal bekerülni. A szakközépiskola annyiban más, mint egy gimnázium, hogy itt a 9. évfolyamtól megismerhetik a választott szakmacsoporttal kapcsolatos alapozó tudásanyagot, két évre rá pedig bővebb oktatásban is részesülnek a tanulók. A szakmacsoporttól függően az iskola előírja, hogy melyik tárgyat (pl. fizika) oktat kötelezően az utolsó kettő osztályban is, amiből számot adnak tudásukról a negyedik év végén a tanulók.

236 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

PLC programozó

Engedélyszám: E-000495/2014/A096 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Villanyszerelő tanfolyam

Engedélyszám:E-000495/2014/A003 A Villanyszerelő olyan szakképzett mesterember, aki szakszerűen végez épületvillamossági szereléseket és javításokat.