Szakközépiskolák Műszaki, ipari képzések

TUDTAD?

Jelentkezz szakközépiskolába, ha határozott elképzelésed van a karrieredről. A legelső pillanattól kezdve megismerhetik a választott szakmacsoporttal kapcsolatos alapozó tudásanyagot, két évre rá pedig szakmacsoportos oktatásban is részesülnek a tanulók, tehát a szakközépiskola sokban különbözik a gimnáziumtól. Az iskola meghatározza, hogy melyik tárgyat (pl. informatika) oktat kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmai tananyagtól függ. Nincsen olyan megkötés, hogy a szakmai éveket is ki kell tölteni szalmát is ki kell tanulni, ez esetben egyetemre, főiskolára lehet felvételizni. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél.

236 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyoz

Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyoz Engedélyszám: E-000495/2014/A103 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Csatornamű-kezelő tanfolyam

Csatornamű-kezelő tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A063 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!