Szakközépiskolák Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD?

Szakközépiskolába az általános iskolát követően általában 14 évesen felvételizhetsz. A képzés jelentősen átalakult az elmúlt években országunkban, ugyanis a szakmai tárgyakat csak az érettségi után sajátítják el a tanulók. Választhatsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. A 9-12. évfolyamon az általános műveltséget megalapozó tudást adják át neked többek között biológiából és földrajzból. A tantestület meghatározza, hogy melyik tanórát (pl. fizika) oktat kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. A képzés egyben felkészülés az érettségire és a felvételit helyettesítő vizsgákra is.

78 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK Eladó, Élelmiszer-, vegyi áru eladó, Műszakicikk-eladó Boltvezető, OKJ tanfolyamok indulnak Budapesten, Pécsen! Előadások hétvégente! Most ajándék képzéssel! Szerezz piacképes végzettséget!

Élelmezésvezető tanfolyam

Élelmezésvezető tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A176 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!