Nyelvtanfolyamok

TUDTAD?

BME Nyelvvizsgaközpont: közép- és felsőfokon feleletválasztós teszttel is meg kell birkózni az írásbelin. Az írásbeli részén – a tesztfeladatoknál nem – többnyelvű szótárakkal is felszerelkezhetsz, hogy kikeresgéld az ismeretlen szavakat. TELC: nem kétnyelvű ez a vizsga, ezért nincs szükség a szótárakra, és tilos is a bevitelük a vizsgatermekbe. Euroexam: szabadon határozhatsz, hogy hány nyelven folyjon a számonkérés a vizsgán. Jelentős könnyítés, hogy természetesen a „nyelvismeret és szókincs” kategóriában nem többnyelvű szótárakkal is felszerelkezhetsz, hogy kikeresgéld az ismeretlen szavakat.

29 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér