Nyelvtanfolyamok

TUDTAD?

BME Nyelvvizsgaközpont: a magasabb szinteken az írásbeli része egy feleletválasztós tesztsor is. Az írásban teljesítendő résznél – a tesztet kivéve – egy- vagy kétnyelvű szótárakat is bevihetsz magaddal, hogy segítsenek a vizsgán. TELC: az anyanyelvedet nem használhatod ezen a vizsgán, ahogy a szótárt és a szótárprogramokat sem. Euroexam: te választod ki, hogy az idegen nyelv mellett a magyart is alkalmazzák a feladatleírásnál. A vizsgaközpont újítása, hogy a „nyelvismeret és szókincs” feladatok kérdéseinek kivételével egy- vagy kétnyelvű szótárakat is bevihetsz magaddal hogy segítsenek a vizsgán.

29 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!