Nyelvtanfolyamok

TUDTAD?

BME Nyelvvizsgaközpont: minden szinten minimum 60 százalékot kell teljesítened, hogy megszerezd a nyelvvizsga-bizonyítványt. A megírandó feladatoknál – a teszten kívül – bármilyen könyv alakú, azaz nyomtatott szótárt használhatsz. TELC: ezen az egynyelvű vizsgán nem használható semmilyen elektronikus vagy nyomtatott szótár. Euroexam: rajtad múlik, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgát szeretnél-e tenni. Újabb pozitívum, hogy természetesen a „nyelvismeret és szókincs” kategóriában nem mindenféle szótárban keresgélhetsz nincs megkötés hogy csak nyomtatott lehet.

29 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér