Számítástechnikai tanfolyamok Agrár képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megismered akár a külső és belső hálózat üzemeltetését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: elsajátítod a számviteli szakfeladatok irányításához szükséges informatikai ismeretanyagot, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő elsajátítod a forrásanyagok szerzői rendszerbe integrálását. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép működési elvét. El tudod végezni a hibás számítógépeken a feltárást. Szoftverfejlesztőként elsajátítod az ACCESS, MySQL, MS SQL programozását. Ha web-programozó leszel, feltérképezed a legmodernebb objektum-orientált technikákat.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Lovász tanfolyam

Lovász tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A170 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Napelem szerelő képzés!

Napelem szerelő képzés! Óriási igény támadt a munkaerőpiacon olyan szakemberekre, akik a telepítés és a karbantartás feladatait megfelelő minőségben el tudják látni.

Nincs találat ...