Számítástechnikai tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként feltérképezed mondjuk a vezeték nélküli hálózat üzemeltetését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megtanulod a vállalkozások pénzügyi szervezeteinek kialakításához szükséges informatikai ismeretanyagot, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének kialakítására. Mint multimédiafejlesztő megtapasztalhatod az animáció és a szimuláció készítését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép elvi és gyakorlati felépítését. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként feltérképezed a megoldandó problémák számítógépes kódolását. Ha web-programozó leszel, megismered a legmodernebb objektum-orientált technikákat.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Élelmezésvezető tanfolyam

Élelmezésvezető tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A176 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Fodrász képzés

Fodrász képzés Engedélyszám:E-000495/2014/A085 Melyik nő ne vágyna csinos frizurára! Erre a szakmára mindig van igény! Hálásak lesznek Önnek és jól is kereshet vele, ősztől azonban már csak érettségizettek jelentke

Nincs találat ...