Számítástechnikai tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD?

Webmesterként feltérképezed a LAN és WAN hálózatok használatát. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként elsajátítod többek között a multimédiás alkalmazások kezelését. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a gép összeállításának gyakorlatát. El tudod végezni a hibás számítógépeken a javítást. Multimédiafejlesztőként megismered az interakciók és navigáció tervezését és készítését. Mint gazdasági informatikus: megtanulod a mikroökonómiai folyamatok működését, képes leszel adott témakörökben információk számítógépes feldolgozására. Használni tudod a különféle hardver programokat. Gazdasági számításokat tudsz végezni a megadott feltételek alapján.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK Eladó, Élelmiszer-, vegyi áru eladó, Műszakicikk-eladó Boltvezető, OKJ tanfolyamok indulnak Budapesten, Pécsen! Előadások hétvégente! Most ajándék képzéssel! Szerezz piacképes végzettséget!

Élelmezésvezető tanfolyam

Élelmezésvezető tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A176 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Nincs találat ...