Számítástechnikai tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megismered mondjuk a webes szolgáltatások monitorozását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, elsajátítod az adat-helyreállítás végrehajtását. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: feltérképezed a pénzintézetek pénzügyi szervezeteinek működtetéséhez szükséges számítástechnikai tudást, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének kialakítására. Mint multimédiafejlesztő elsajátítod kép, szöveg, videó, hang, animáció szerkesztését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a gép összeállításának gyakorlatát. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként feltérképezed az adatbázis alapú szoftverek továbbfejlesztését. Ha web-programozó leszel, megismered a szoftverek készítéséhez szükséges alapfogalmakat.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Környezetvédelmi technikus

Engedélyszám:E-000495/2014/A008 A Környezetvédelmi ügyintéző tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a környezetvédelmi ügyintézés elméleti és gyakorlati alapjait és felkészüljenek a szakképes

Cukrász tanfolyam - Budapest

Jelentkezz most a cukrász tanfolyamra Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk.

Nincs találat ...