Számítástechnikai tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként feltérképezed akár a címtárak konfigurálását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, feltérképezed a LAN és WAN hálózatok használatát. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megismered a vállalkozások pénzügyi szervezeteinek kialakításához szükséges informatikai ismereteket, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő megtanulod a multimédiás elemek tervezését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a gép összeállításának gyakorlatát. El tudod végezni a hibás számítógépeken a hibakeresést. Szoftverfejlesztőként megtapasztalhatod a legismertebb adatbázis-kezelő rendszerek használatát. Ha web-programozó leszel, megismered a statikus és adatbázis vezérelt dinamikus weboldalak létrehozását.

55 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Napelem szerelő képzés!

Napelem szerelő képzés! Óriási igény támadt a munkaerőpiacon olyan szakemberekre, akik a telepítés és a karbantartás feladatait megfelelő minőségben el tudják látni.

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.