Számítástechnikai tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként feltérképezed mondjuk a biztonsági rendszer támogatását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, feltérképezed a rendszerparaméterek beállítását. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: feltérképezed a pénzintézetek pénzügyi szervezeteinek működtetéséhez szükséges informatikai ismereteket, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő megismered kép, szöveg, videó, hang, animáció szerkesztését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a gép összeállításának gyakorlatát. El tudod végezni a hibás számítógépeken a feltárást. Szoftverfejlesztőként feltérképezed az adatbázis alapú szoftverek tervezését. Ha web-programozó leszel, elsajátítod a PHP, a JavaScript programnyelvek használatát.

55 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

IT mentor tanfolyam

IT mentor tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A042 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

3D nyomtatás

Országosan több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében! Részletek itt >