Számítástechnikai tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD?

Webmesterként megtanulod a LAN és WAN hálózatok használatát. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként elsajátítod például a közös erőforrások beállítását. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép működési elvét. Telepítheted az operációs rendszert/rendszereket (Windows, Linux). Multimédiafejlesztőként megtapasztalhatod a forrásanyagok szerzői rendszerbe integrálását. Mint gazdasági informatikus: feltérképezed a mikroökonómiai rendszerek működését, képes leszel ezeken a területeken információk számítógépes feldolgozására. Használni tudod a különféle szoftver programokat. Gazdasági számításokat tudsz végezni a vezetői igényeknek megfelelően.

55 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Webmester tanfolyam

A Webmester tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a webmester szakterület elméleti és gyakorlati alapjait és felkészüljenek a szakképesítő vizsgára.

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!