Számítástechnikai tanfolyamok Kommunikációs képzések

TUDTAD?

Webmesterként megtanulod az adatmentést és az informatikai biztonsági eszközök használatát. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként megtapasztalhatod többek között a hálózati alkalmazások üzemeltetését. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép működési elvét. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Multimédiafejlesztőként megismered a multimédiás elemek tervezését. Mint gazdasági informatikus: megismered a makroökonómiai folyamatok működését, képes leszel adott témakörökben információk feltárására. Telepíteni tudod a különféle hardver programokat. Kimutatásokat tudsz készíteni az előírt kritériumok szerint.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Moderátor tanfolyam

A tréning célja a termelés különböző területén dolgozó vezetők felkészítése arra, hogy az általuk vezetett csoport erőforrásait a lehető leghatékonyabban használja.

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Nincs találat ...