Számítástechnikai tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: feltérképezed a makroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk gyűjtésére. Telepíteni tudod a különféle szoftver eszközöket. Gazdasági számításokat tudsz végezni a vezetői igényeknek megfelelően. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, feltérképezed többek között a LAN és WAN hálózatok használatát. IT mentorként olyan szaki lesz belőled, aki azokat támogatja, akik egyedül nem képesek alkalmazni a számítástechnikai ismereteket élesben. Az elsősorban hátrányos élethelyzetekben lévő közösségek számára egyedi megoldásokat kínál az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Veszélyes anyagok és keverékek kezelése

Budapesten és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében!

PLC programozási ismeretek

Országosan több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében! Részletek itt >

Nincs találat ...