Számítástechnikai tanfolyamok Oktatás, Pedagógia képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: megtanulod a makroökonómiai folyamatok működését, képes leszel adott témakörökben információk gyűjtésére. Használni tudod a különféle hardver eszközöket. Gazdasági számításokat tudsz végezni a megadott feltételek alapján. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, megismered például a rendszerparaméterek beállítását a munkaállomásokon. IT mentorként olyan szaki lesz belőled, aki azokat segíti, akik egyedül nem képesek az információs társadalom kihívásainak megfelelni. A legkülönbözőbb élethelyzetekben lévő emberek számára személyre szabott asszisztenciát nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Óvodai dajka tanfolyam

Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Szeretnél gyermekekkel dolgozni?

Szeretnél gyermekekkel dolgozni? Pedagógiai-, és családsegítő munkatárs OKJ + AJÁNDÉK + Gyermekpszichológiai konzulens tanfolyam! Indul: országosan. Gyors elhelyezkedés! Bővebb infóért kattints ide!

Nincs találat ...