Számítástechnikai tanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD?

Számítógépes alapismeretek: A tanfolyam célja, hogy megismerd a számítógép működését és az azzal végezhető alapvető műveleteket. Kifejlesztheted a készségedet a fájlok szakszerű és hatékony kezelésében. Az ECDL-tanfolyam főként a munkahelyen alkalmazandó tudásanyag oktatására koncentrál. Itt A tanfolyamon el lehet sajátítani az adatbázis- és táblázatkezelési feladatokat (Excel) is. Általános rendszergazda: Megismered a kliensoldali programok kiválasztásához nélkülözhetetlen tudást. A papírral a kezedben lehetőséged lesz középvállalatoknál rendszerinformatikusként állást találni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...