Számítástechnikai tanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD?

Webmesterként elsajátítod a multimédiás és kommunikációs alkalmazások kezelését. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként feltérképezed többek között az informatikai biztonsági eszközök használatát. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép működési elvét. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Multimédiafejlesztőként megismered a multimédiás weboldalak tervezését és kivitelezését. Mint gazdasági informatikus: megismered a makroökonómiai folyamatok működését, képes leszel adott témakörökben információk gyűjtésére. Használni tudod a különféle szoftver programokat. Gazdasági számításokat tudsz végezni az előírt kritériumok szerint.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Napelem szerelő képzés!

Napelem szerelő képzés! Óriási igény támadt a munkaerőpiacon olyan szakemberekre, akik a telepítés és a karbantartás feladatait megfelelő minőségben el tudják látni.

Nincs találat ...