Számítástechnikai tanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD?

IT biztonság technikusként megtapasztalhatod akár a rendszer paramétereinek mérését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megismered az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges informatikai ismeretanyagot, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő feltérképezed kép, szöveg, videó, hang, animáció szerkesztését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép működési elvét. El tudod végezni a hibás számítógépeken a javítást. Szoftverfejlesztőként megtapasztalhatod a szoftverek készítéséhez szükséges alapfogalmakat. Ha web-programozó leszel, megismered a legújabb HTML 5 és CSS 3 technológiák használatát.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Nincs találat ...