Hobbi tanfolyamok Oktatás, Pedagógia képzések

TUDTAD?

Az úgynevezett ruhakészítés alapfogalmai kurzuson megtanulhatod a varrógép helyes használatát. A hosszabb szőnyegszövő tanfolyamhoz OKJ végzettséget adó vizsga is kapcsolódik. A festészet alapjai kurzus elsősorban laikusoknak ajánlott, akik remek kikapcsolódási lehetőségnek tartják a festést. A tanfolyamon a diákok megismerkednek a színtan alapjaival, és nélkülözhetetlen elméleti tudással, amivel könnyen és gyorsan sikerrel álmodhatnak képeket a vászonra. A selyemfestés tanfolyamon megismerkedhetsz az alapanyagokkal, megtanulhatod az eszközök használatát, és hogy hogyan lehet extra selyemsálakat festeni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

2 női szakma 1 áráért+ MOT.HU kedvezmény

2 női szakma 1 áráért+ MOT.HU kedvezmény Székesfehérváron, Győrött és Zalaegerszegen Pedagógiai- és családsegítő munkatárs + Ajándék Gyermekpszichológiai asszisztens tanfolyam. 16.000 Ft MOT kedvezménnyel, havi részletfizetéssel.

Szerezz két szakmát egy áráért!

Szerezz két szakmát egy áráért! Óvodai Dajka OKJ tanfolyam -- AJÁNDÉK -- Bébiszitter végzettséggel! Indul az ország több pontján. Ezt ne hagyd ki! Bővebb infóért kattints ide!

Nincs találat ...