Természetgyógyász tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a gyógymódot, hogy hogyan aktivizálhatók az emberi test öngyógyító mechanizmusai. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a távol-keleti filozófiákra épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

2 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!