Természetgyógyász tanfolyamok Kommunikációs képzések

TUDTAD?

A természetgyógyász kurzus összeáll többek között öt napos életmódtáborból. A képzés 12 hónapos. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet mindkét modulból jegyet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Ha sikerültek a vizsgák, igazolást adnak a hallgatónak. Automatikusan megkapja az egészségügyi modult az, akinek egészségügyi végzettsége van. Az iskolák többnyire hétvégékre hirdetik meg a képzési egységeket. Távoktatás esetén, a tananyagot az interneten keresztül az egyéni módszereddel teljesíted. A természetgyógyász papírral munkát vállalhatsz wellness központokban.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...