Természetgyógyász tanfolyamok Kommunikációs képzések

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megismered a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod az akupunktúrás pontok elhelyezkedését. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei például az alternatív személyiségről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián elsajátíthatod a kúrát, hogy hogyan serkenthetők az emberi test természetes funkciói. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a távol-keleti filozófiákra alapozó masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Kinesiology-Taping/ Sporttaping képzés

Kinesiology-Taping/ Sporttaping képzés Tanulja meg Ön is a kineziológiai tapasz megfelelő felhelyezését. Kezeljen mellékhatások és gyógyszer nélkül! mozgásszervi terápia rendkívül hatékony eszköze. Mindenki jelentkezhet,14 kreditpontot ér!

Nincs találat ...