Természetgyógyász tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megismerheted a kúrát, amely a test bizonyos pontjainak ingerlésén alapul. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a távol-keleti gondolatkörökre alapozó masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Szállodai recepciós tanfolyam

Vizsgagaranciával végezd el most a tanfolyamot. Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk.

Környezetvédelmi technikus

Engedélyszám:E-000495/2014/A008 A Környezetvédelmi ügyintéző tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a környezetvédelmi ügyintézés elméleti és gyakorlati alapjait és felkészüljenek a szakképes

Nincs találat ...