Természetgyógyász tanfolyamok Gazdasági képzések

TUDTAD?

A természetgyógyászat a nem mesterséges segítségével állítja helyre az emberi szervezet harmóniáját. Rendelet nevezi meg, hogy melyek azok a természetgyógyászati tanfolyamok, amelyek kizárólag orvosi diploma birtokában végezhetők el. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgáztatja a nem orvosi végzettségű természetgyógyász képzés hallgatóit. Természetgyógyászati kezelés végzéséhez feltélenül kell a természetgyógyász képzés. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A jelentkezés feltétele előírja a sikeresen teljesített érettségi vizsgát. Az általános jellegű képzés után szakirányú végzettség szerezhető: pl. fitoterapeuta, kineziológus.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Banki, befektetési termékértékesítő

Banki, befektetési termékértékesítő tanfolyam - Budapest Vizsgagaranciával végezd el most a tanfolyamot. Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk

Adótanácsadó tanfolyam

Adótanácsadó tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A066 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Nincs találat ...