Érettségi utáni szakközépiskolák Nyíregyháza

TUDTAD?

A beiratkozás követelményrendszere egyszerű: csak államilag elismert középfokú oklevelet kell felmutatnod, és szóban forgó iskolaévben még nem múlhatsz el 23 éves. Olyan akkreditált szakmákat sajátíthatsz el, amelyeket az OKJ listáz. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a a törvényi előírás alapján, így többek között diákigazolványt is. Válassz olyan szakirányt, amellyel jók az elhelyezkedési esélyek, ezért minden évben, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Mentőápoló tanfolyam

Engedélyszám: E-000495/2014/A132 A sürgősségi betegellátás területén elsősorban esetkocsin, rohamkocsin, mentőorvosos mentőtiszti kocsin, sürgősségi osztályon tevékenykedik, team tagjaként.

Nincs találat ...