Érettségi utáni szakközépiskolák Makó

TUDTAD?

A beiratkozás követelményrendszere nem bonyolult: csupán közép- vagy szakközépiskolai záróvizsgát kell tenned, és szóban forgó iskolaévben még nem múlhatsz el 23 éves. Olyan hivatalosan megszerezhető szakmákat tanulhatsz meg, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék felsorol. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a törvénynek megfelelően, így többek között diákigazolványt is. Praktikus olyan képzésre jelentkezni, amellyel biztosra mehetsz, ezért figyeld meg, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

OKJ képzések A-Z-ig

OKJ képzések A-Z-ig Vegyen Ön is részt államilag elismert, OKJ-s tanfolyamainkon Budapesten és vidéken is! Teljes képzési kínálatunkért kattintson ide!

Nincs találat ...