Érettségi utáni szakközépiskolák Gödöllő

TUDTAD?

A jelentkezés feltétele pofonegyszerű: csupán államilag elismert középfokú oklevelet kell felmutatnod, és az adott tanévben még nem múlhatsz el 23 éves. Olyan hivatalosan megszerezhető szakképesítések tudásanyagával lehetsz gazdagabb, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék szerepeltet. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a a törvényi előírás alapján, így többek között diákigazolványt is. Praktikus olyan képzésre jelentkezni, amellyel el tudsz helyezkedni, ezért nézd meg, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

25 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Festő, mázoló és tapétázó

Festő, mázoló és tapétázó Engedélyszám: E-000495/2014/A051 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!