Érettségi utáni szakközépiskolák Eger

TUDTAD?

A jelentkezés feltétele egyszerű: csupán az érettségi bizonyítványodat kell bemutatnod, és az adott tanévben még nem lehetsz több, mint 23 éves. Olyan akkreditált szakmákról szerezhetsz ismeretet, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék felsorol. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a a törvényi előírás alapján, így például diákigazolványt is. Érdemes olyan szakmát választanod, amellyel jók az elhelyezkedési esélyek, ezért figyeld meg, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

1 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Gyógyszertári asszisztens

Engedélyszám: 000495/2014/A174 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!