Szakközépiskolák Miskolc

TUDTAD?

Egy szakmai oktatásra épülő iskolából főképp a középiskolaihoz hasonló felsőoktatási szakra lehet jól felvételizni. Itt találsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. Bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban, tehát az érettségit követően nem kell folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem kapható. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó tantárgyakat oktatnak, például magyar nyelv és irodalmat és matematikát (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a kétéves képzés, amelyen csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

34 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.