Szakközépiskolák Miskolc

TUDTAD?

Szakközépiskolába az alapfokú oktatási intézmény sikeres vizsgái után általában 14 évesen lehet jelentkezni. A szakközép működése nagymértékben megváltozott az elmúlt években hazánkban, ugyanis nem tesznek az érettségivel együtt szakmai vizsgát a diákok. Választhatsz műszaki vagy gazdasági szakmát is. A 9-12. évfolyamon közismereti órák anyagával ismerkedhetsz meg akár biológiából és földrajzból. A tantestület eldönti, hogy melyik tanórát (pl. fizika) oktat kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a felsőoktatásba bebocsátó vizsgákra is.

34 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.