Szakközépiskolák Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD?

A továbbtanulás szempontjából kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban ugyanahhoz a tudományterülethez tartozó felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal felvételizni. Választhatsz informatikai és elektronikai szakmát is. Bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban, tehát az érettségit követően nem muszáj folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Közismereti órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között biológiából és földrajzból (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a kétéves képzés, amelyen már nincsenek közismereti tárgyak, ezek után szakvizsgákon adnak számot tudásukról a tanulók.

78 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Környezetvédelmi technikus

Engedélyszám:E-000495/2014/A008 A Környezetvédelmi ügyintéző tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a környezetvédelmi ügyintézés elméleti és gyakorlati alapjait és felkészüljenek a szakképes

Kutyakozmetikus tanfolyam - Budapest

Vizsgagaranciával végezd el most a tanfolyamot. Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk.