Szakközépiskolák Katonai és védelmi képzések

TUDTAD?

Egyértelmű, hogy a szakközépiskolából leginkább az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal bekerülni. Itt találsz műszaki vagy gazdasági szakmát is. Bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban, tehát az érettségit követően nem muszáj folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Közismereti tudást adnak át a tanárok, például matekot és törit (az első négy évben végig). A négy évre épül a kétéves képzés, amelyen gyakorlati képzéseken vesznek részt a tanulmányaikat folytató diákok, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

19 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Kisteljesítményű kazán fűtő (max.2t/h)

Kisteljesítményű kazán fűtő (max.2t/h) Engedélyszám: E-000495/2014/A030 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!