Szakközépiskolák

TUDTAD?

A felsőoktatás tekintetében kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban a középiskolaihoz hasonló felsőoktatási szakra lehet eredményesen bejutni. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból választható szakmacsoport. Bárki be is fejezheti a tanulmányait, tehát az érettségi vizsga után nem muszáj folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem kapható. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó tudást adnak át a tanárok, például fizikát és történelmet (az első négy évben végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, itt csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, ezek után szakvizsgákon bizonyíthatnak a tanulók.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

HR továbbképzés – 4. modul: Képzés- és t

HR továbbképzés – 4. modul: Képzés- és teljesítménymenedzsment Budapesten induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását.