Szakközépiskolák

TUDTAD?

Egyértelmű, hogy a szakközépiskolából leginkább az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal bekerülni. Itt találsz műszaki vagy gazdasági szakmát is. Bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban, tehát az érettségit követően nem muszáj elvégezni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Közismereti tudást adnak át neked többek között irodalomból és töriből (az első négy év folyamán végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, amelyen gyakorlati képzéseken vesznek részt a tanulmányaikat folytató diákok, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK Eladó, Élelmiszer-, vegyi áru eladó, Műszakicikk-eladó Boltvezető, OKJ tanfolyamok indulnak Budapesten, Pécsen! Előadások hétvégente! Most ajándék képzéssel! Szerezz piacképes végzettséget!