Szakközépiskolák

TUDTAD?

Ha már tudod, milyen területtel szeretnél foglalkozni, a szakközépsuli neked való. A 9. évfolyamtól megismerhetik a választott szakmacsoporttal kapcsolatos alapozó tudásanyagot, két évre rá pedig bővebb oktatásban is részesülnek a tanulók, tehát a szakközépiskola sokban különbözik a gimnáziumtól. A szakiskola vezetése eldönti, hogy melyik tárgyat (pl. fizika) ad le kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. Nincsen olyan megkötés, hogy a szakmai éveket is ki kell tölteni szalmát is ki kell tanulni, ez esetben záróvizsga tehető. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél.

968 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Adótanácsadó tanfolyam

Adótanácsadó tanfolyam Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Fodrász képzés ősztől csak érettségivel!

Fodrász képzés ősztől csak érettségivel! Melyik nő ne vágyna csinos frizurára! Erre a szakmára mindig van igény! Hálásak lesznek Önnek és jól is kereshet vele, ősztől azonban már csak érettségizettek jelentkezhetnek! Kezdje el most!