Szakközépiskolák

TUDTAD?

A felsőoktatás tekintetében kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet jól bekerülni. Választhatsz informatikai és elektronikai szakmát is. Bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban, tehát az érettségi vizsga után nem kell folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg akár biológiából és földrajzból (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, amelyen gyakorlati képzéseken vesznek részt a hallgatók, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Települési környezetvédelmi technikus

Települési környezetvédelmi technikus Engedélyszám: E-000495/2014/A062 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!