Szakközépiskolák

TUDTAD?

Betöltötted a 14-et? Befejezted az általános iskolát? Szerezz képesítést egy szakközépsuliban! A szakiskolai rendszer alapvető reformokon ment keresztül az utóbbi időben Magyarországon, ugyanis az érettségi után szakképzési évek következnek. A gazdaság minden területéről képezheted magad. Az első négy évben az általános műveltséget megalapozó tudást adják át neked akár biológiából és földrajzból. A szakiskola vezetése eldönti, hogy melyik tárgyat (pl. kémia) oktat kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a továbbtanulásra is.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Integrált belső auditor képzés

Integrált belső auditor képzés (ISO9001-ISO14001-OHSAS18001) Budapesten és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzés. Részletek itt