Szakközépiskolák

TUDTAD?

Elmúltál 14 éves? Megkaptad a nyolcadikos bizonyítványodat? Szerezz képesítést egy szakközépsuliban! A szakiskolai rendszer alapvető reformokon ment keresztül az utóbbi időben hazánkban, ugyanis nem tesznek az érettségivel együtt szakmai vizsgát a diákok. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból képezheted magad. A 9-12. évfolyamon az általános műveltséget megalapozó tudást adják át neked többek között irodalomból és töriből. A tantestület előírja, hogy melyik tanórát (pl. kémia) oktat kötelezően az utolsó kettő osztályban is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. A képzés egyben felkészülés az érettségire és a felsőoktatásra is.

968 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Ingyenes OKJ képzések érettségi után

Ingyenes OKJ képzések érettségi után Iskolarendszerben nappali, esti, vagy levelező tagozaton tanulhatsz Budapesten és Esztergomban válassz művészet - divat, egészségügyi-wellness, szépészeti, kereskedelmi, vállalkozói képzéseink közül

Fit­ness-well­ness inst­ruk­tor kép­zés

A képzés Budapesten indul, augusztus 25-én. Havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség. A tanfolyam elvégzése után wellness klubokban és szállodákban könnyen el tudsz helyezkedni.