Szakközépiskolák

TUDTAD?

A szakközépiskolai képzés célja a többek között informatikai és szakmai idegen nyelvi átadása, felkészülés a továbbtanulásra. Ezekben a speciális tudást biztosító iskolákban felkészítik a diákokat az ECDL vizsgára is. Számos szaksuli külföldi intézményekkel is szervez együtt nemzetközi diákcsereprogramokat, hogy a tanulók tapasztalatokat gyűjtsenek. Olvasd el alaposan a szakközépsulikat - többek között az érettségi eredmények alapján - kategorizáló oktatási lapokat, hogy a legmegfelelőbbet választhasd. Az alábbiakat se feledd, mert nagyon fontos, hogy jól felszerelt-e a könyvtár és az informatikai terem.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Férfi fodrász - borbély tanfolyam

Férfi fodrász - borbély tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A214 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!