Szakközépiskolák

TUDTAD?

Szakközépiskolába az általános iskolát követően 14 éves kortól lehet jelentkezni. A szakközép működése nagy reformokon ment keresztül az utóbbi időben országunkban, ugyanis a szakanyag oktatására csak az érettségit követően kerül sor. Választhatsz műszaki vagy gazdasági szakmát is. Az első négy évben az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között biológiából és földrajzból. A tantestület előírja, hogy melyik tárgyat (pl. fizika) ad le kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmai tananyagtól függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a továbbtanulásra is.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam most - AJÁNDÉK - Rehabilitációs konzulens képzéssel! Előadások hétvégente. Helyszínek: Budapest, Kecskemét, Sopron, Tamási, Székesfehérvár. Gyors elhelyezkedés! Ezt ne hagyd ki! Katt ide!