Szakközépiskolák

TUDTAD?

Egy szakmai oktatásra épülő iskolából főképp a középiskolaihoz hasonló felsőoktatási szakra lehet eredményesen felvételizni. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból választható szakmacsoport. Nem kötelező a szakirány folytatása, ez esetben egyetemre, főiskolára lehet felvételizni. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Közismereti tudást adnak át a tanárok, például matekot és törit (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, amelyen csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam most - AJÁNDÉK - Rehabilitációs konzulens képzéssel! Indul: szeptemberben 24-én. előadások hétvégente. Helyszínek: Budapest., Pécs. Gyors elhelyezkedés! Ezt ne hagyd ki! Kattints ide!

Webfejlesztő érettségizetteknek

Webfejlesztő érettségizetteknek Diákigazolvány, családi pótlék és más kedvezményekkel tanulhatod Budapesten a Blahánál. Jelentkezz, mert rohamosan fogynak a helyek