Szakközépiskolák

TUDTAD?

Szakközépiskolába az általános iskolát követően 14 éves kortól lehet jelentkezni. A szakközép szisztémája nagymértékben átalakult az elmúlt időszakban hazánkban, ugyanis a szakmai elmélet és gyakorlat átadására csak az érettségit követően kerül sor. Választhatsz műszaki vagy gazdasági szakmát is. Az első négy év folyamán az általános műveltséget megalapozó tudást adják át neked akár irodalomból és töriből. A tantestület eldönti, hogy melyik tárgyat (pl. biológia) ad le kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a felvételit helyettesítő vizsgákra is.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Integrált belső auditor képzés

Integrált belső auditor képzés (ISO9001-ISO14001-OHSAS18001) Budapesten és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzés. Részletek itt