Szakközépiskolák

TUDTAD?

Szakközépiskolába az általános iskolát követően általában 14 évesen felvételizhetsz. A szakiskolai rendszer nagymértékben megváltozott az utóbbi időben hazánkban, ugyanis a szakanyag átadására csak az érettségit követően kerül sor. Itt találsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. Az első négy év folyamán az általános műveltséget megalapozó tudást adják át neked akár biológiából és földrajzból. Az iskola eldönti, hogy melyik tanórát (pl. kémia) oktat kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik osztályban is, ez pedig a szakmai tananyagtól függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a felsőoktatásra is.

974 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Tudtad? Megkeressük Neked az OKJ képzést

Tudtad? Megkeressük Neked az OKJ képzést Minden OKJ képzést szervezőintézménnyel kapcsolatban vagyunk. Jelöld be a szempontjaidat és megkeressük a legjobbat. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Regionális Waldorf Gimnázium

Regionális Waldorf Gimnázium Keresünk fiatal, lendületes, akár pályakezdő kollégákat matematika, fizika, biológia, euritmia, angol és spanyol tantárgyak tanítására a Regionális Waldorf Gimnáziumba