Szakközépiskolák Zalaegerszeg

TUDTAD?

A felsőoktatás tekintetében kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet eredményesen bekerülni. A gazdaság számos területéről képezheted magad. Bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban, tehát az érettségit követően nem muszáj elvégezni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó tantárgyakat oktatnak, például föcit és bioszt (az első négy év folyamán végig). A négy évre épül a kétéves képzés, amelyen csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, ezek után szakvizsgákon bizonyíthatnak a tanulók.

8 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Kockázat-menedzser

Budapesten induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében! Részletek itt >