Szakközépiskolák Sopron

TUDTAD?

Szakközépiskolába az alapfokú oktatási intézmény sikeres vizsgái után 14 éves kortól felvételizhetsz. A szakközép működése alapvető reformokon ment keresztül az utóbbi időben hazánkban, ugyanis nem tesznek az érettségivel együtt szakmai vizsgát a diákok. Választhatsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. Az első négy évben az általános műveltséget megalapozó tudást adják át neked többek között irodalomból és töriből. Az iskola eldönti, hogy melyik tárgyat (pl. informatika) oktat kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. Főiskolára készülsz? A szakközépsuliban már a felvételire is sikerrel tanulhatsz!

8 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Festő, mázoló és tapétázó

Festő, mázoló és tapétázó Engedélyszám: E-000495/2014/A051 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!