Szakközépiskolák Pécs

TUDTAD?

Szakközépiskolába a nyolc általános iskolai osztály elvégzése után általában 14 évesen lehet jelentkezni. A képzés nagy reformokon ment keresztül az utóbbi időben Magyarországon, ugyanis a szakanyag átadására csak az érettségit követően kerül sor. Itt találsz műszaki vagy gazdasági szakmát is. Az első négy év folyamán az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között matekból és nyelvtanból. A szakiskola vezetése előírja, hogy melyik tárgyat (pl. földrajz) oktat kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a felsőoktatásra is.

12 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

CNC gépkezelő

Engedélyszám:E-000495/2014/A079 CNC gépkezelő szakmai képzés célja, hogy a nagy értékű fejlett technológiai szintet képviselő NC-CNC gépek, berendezések gazdaságos kihasználásához.