Szakközépiskolák Győr

TUDTAD?

Egy szakmai oktatásra épülő iskolából főképp az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet jól bekerülni. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból választható szakmacsoport. Nincsen olyan megkötés, hogy a szakmát is ki kell tanulni, ez esetben érettségi vizsga tehető. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó tudást adnak át a tanárok, például fizikát és történelmet (az első négy év folyamán végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, itt már nincsenek közismereti tárgyak, ezek után szakvizsgákon szerezhetnek államilag elismert oklevelet.

34 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.