Szakközépiskolák Eger

TUDTAD?

A felsőoktatás tekintetében kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet jól bejutni. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból választható szakmacsoport. Bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban, tehát az érettségi vizsga után nem kell folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem kapható. Mi vár rád? Közismereti tantárgyakat oktatnak, például matekot és törit (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a kétéves képzés, amelyen már nincsenek közismereti tárgyak, ezek után szakvizsgákon szerezhetnek államilag elismert oklevelet.

9 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Marketing produktivitás növelése

Marketing produktivitás növelése Kávé mérgezés helyett tanulj meg bizonyított technikákat a marketing produktivitás növelésére! Ez a "lépésről-lépésre" -útmutató marketingeseknek most -5.000 Ft minden jelentkezőnek. Promokód: MOT2016