Szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

Ha már tudod, mi leszel, ha nagy leszel, itt megtanulhatod a vágyott szakmát. a harmadik évtől magasabb szintű, gyakorlati foglalkozásokat is tartanak a diákoknak, ezért egy szakközép nem olyan, mint a gimi. tehát a szakközépiskola más, mint egy gimnázium. A tantestület előírja, hogy melyik tárgyat (pl. informatika) oktat kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. Nincsen olyan előírás, hogy a szakmai éveket is ki kell tölteni szalmát is ki kell tanulni, ez esetben a felsőoktatás felé veheti az irányt a tanuló. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél.

91 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Szeretnél gyermekekkel dolgozni?

Szeretnél gyermekekkel dolgozni? Pedagógiai-, és családsegítő munkatárs OKJ + ajándék Gyermekpszichológiai asszisztens tanfolyam indul --Február 20: Győr, Pécs, Zeg.-- Február 12.:Bp., Székesfehérvár. Szerezz két szakmát egy áráért!

Útépítő és fenntartó technikus tanfolyam

z Útépítő és –fenntartó technikus olyan szakképzett mesterember, aki operatív vezető közvetlen munkatársa, összekötő szerepet tölt be az építésvezető, a mérnök és a művezető, és a szakmunkások között.