Szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

Betöltötted a 14-et? Teljesítetted az alapfokú oktatás követelményeit? Gyere szakközépiskolába! A szakiskolai rendszer nagymértékben megváltozott az utóbbi időben hazánkban, ugyanis az középiskolai záróvizsgák után szakképzési évek következnek. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból képezheted magad. Az első négy év folyamán közismereti tudást adják át neked akár matekból és nyelvtanból. A szakiskola vezetése megállapítja, hogy melyik tanórát (pl. fizika) ad le kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. A szakma mellett minden szükséges tudást megszerezhetsz itt is.

65 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

HR Specialista Akadémia - Vezetőknek

HR Specialista Akadémia - Vezetőknek Emberismeret! Felelősségteljes Vezetőknek, akik nyitottak a szív alapú vezetési módszerre (Google, Apple már alkalmazza)! Hatékony, motiváló, és emberbarát eszközökkel vágynak hatalmas sikert elérni!