Szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

Betöltötted a 14-et? Megkaptad a nyolcadikos bizonyítványodat? Tanulj szakmát egy középfokú iskolában! A szakiskolai rendszer alapvető reformokon ment keresztül az elmúlt években országunkban, ugyanis a szakmai tárgyakat csak az érettségi után sajátítják el a tanulók. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból választható szakmacsoport. Az első négy évben az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg akár matekból és nyelvtanból. A tantestület előírja, hogy melyik tárgyat (pl. fizika) ad le kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a felvételit helyettesítő vizsgákra is.

65 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Dekoratőr tanfolyam

Vizsgagaranciával végezd el most a tanfolyamot. Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk.