Szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

Szakközépiskolába a nyolc általános iskolai osztály elvégzése után általában 14 évesen felvételizhetsz. A szakiskolai rendszer alapvető reformokon ment keresztül az elmúlt években Magyarországon, ugyanis a szakmai tárgyakat csak az érettségi után sajátítják el a tanulók. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból képezheted magad. A 9-12. évfolyamon közismereti tudást adják át neked akár biológiából és földrajzból. A tantestület megállapítja, hogy melyik tanórát (pl. kémia) oktat kötelezően az utolsó kettő osztályban is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a továbbtanulásra is.

91 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Alkalmazott grafikus tanfolyam

Alkalmazott grafikus tanfolyam Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Álláskeresés a legegyszerűbben

Álláskeresés a legegyszerűbben Te is utálod, hogy tucatnyi állásportálon kitöltsd ugyanazokat az adatokat? Eddig muszáj volt, hisz nem tudhattad, hol hirdetik meg az állást, ami pont Neked való. De most itt a MOT Állásközvetítő >