Szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

Ha már eldöntötted, milyen irányban haladsz tovább, itt megtanulhatod a vágyott szakmát. A 9. évfolyamtól megismerhetik a választott szakmacsoporttal kapcsolatos alapozó tudásanyagot, két évre rá pedig elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek a tanulók, tehát a szakközépiskola sokban különbözik a gimnáziumtól. A tantestület meghatározza, hogy melyik tanórát (pl. informatika) oktat kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. Nincsen olyan megkötés, hogy a szakmai éveket is ki kell tölteni szalmát is ki kell tanulni, ez esetben a felsőoktatás felé veheti az irányt a tanuló. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem adható.

65 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

MOZGÓKÉP- ÉS ANIMÁCIÓKÉSZÍTŐ

MOZGÓKÉP- ÉS ANIMÁCIÓKÉSZÍTŐ 2016. augusztus végén indult, csatlakozhatnak még van szabad hely! Tanuljon szakmát Animációs Stúdióban! 18 hónap alatt emelt szintű képzést szerezhet. Iskolarendszeren kívüli, felnőttképzés

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!