Szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

Elmúltál 14 éves? Befejezted az általános iskolát? Szerezz képesítést egy szakközépsuliban! A képzés alapvető reformokon ment keresztül az utóbbi időben országunkban, ugyanis az középiskolai záróvizsgák után szakképzési évek következnek. Választhatsz műszaki vagy gazdasági szakmát is. Az első négy évben az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között matekból és nyelvtanból. A szakiskola vezetése megállapítja, hogy melyik tanórát (pl. informatika) ad le kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, ez pedig a szakmai tananyagtól függ. Főiskolára készülsz? A szakközépsuliban már a felvételire is sikerrel tanulhatsz!

91 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Alkalmazott grafikus tanfolyam

Alkalmazott grafikus tanfolyam Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Szeretnél gyermekekkel dolgozni?

Szeretnél gyermekekkel dolgozni? Pedagógiai-, és családsegítő munkatárs OKJ + ajándék Gyermekpszichológiai asszisztens tanfolyam indul: szeptember 19-én. Igényre munkalehetőségeket is ajánlunk! Két szakma egy árárért! Kezd el most!