Szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

A szakközép a céltudatos ember választása. A továbbtanulás szempontjából kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal felvételizni. A szakközépiskola abban különbözik a gimnáziumtól, hogy itt már az első hetekben megismerhetik a választott szakmacsoporttal kapcsolatos alapozó tudásanyagot, két év múlva pedig elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek a tanulók. A szakmai tárgyakról függően a szakiskola vezetése meghatározza, hogy melyik tárgyat (pl. biológia) ad le kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, amiből számot adnak tudásukról a negyedik év végén a diákok.

65 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Dekoratőr tanfolyam

Vizsgagaranciával végezd el most a tanfolyamot. Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk.

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!