Szakközépiskolák Műszaki, ipari képzések

TUDTAD?

Ha nem csak homályos elképzelésed van a leendő állásodról, jelentkezz szakközépiskolába! Nem vitás, hogy a középiskolaihoz hasonló felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal bekerülni. A szakközépiskola abban különbözik a gimnáziumtól, hogy itt az első tanévben bepillanthatnak a szakma rejtelmeibe, a tizenegyedik évfolyamtól pedig elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek a tanulók. A szakmai tananyagtól függően a tantestület meghatározza, hogy melyik tanórát (pl. informatika) ad le kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, amelyből még számonkérésre számíthatnak az érettségin a diákok.

236 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

PLC programozó

Engedélyszám: E-000495/2014/A096 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Kisteljesítményű kazán fűtő (max.2t/h)

Kisteljesítményű kazán fűtő (max.2t/h) Engedélyszám: E-000495/2014/A030 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!