Szakközépiskolák Zalaegerszeg

TUDTAD?

Egy szakmai oktatásra épülő iskolából főképp az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet jól felvételizni. Választhatsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. Bárki be is fejezheti a tanulmányait, tehát az érettségi vizsga után nem kell folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem adható. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között matekból és nyelvtanból (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, itt gyakorlati képzéseken vesznek részt a hallgatók, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

8 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!