Szakközépiskolák Informatikai képzések

TUDTAD?

Egy szakmai oktatásra épülő iskolából főképp az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal bekerülni. Itt találsz informatikai és elektronikai szakmát is. Bárki be is fejezheti a tanulmányait, tehát az érettségi vizsga után nem muszáj folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Közismereti tudást adnak át neked többek között biológiából és földrajzból (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, amelyen már nincsenek közismereti tárgyak, ezek után szakvizsgákon szerezhetnek az állás betöltéséhez szükséges papírokat a tanulók.

119 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

IT mentor tanfolyam

IT mentor tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A042 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!