Szenes Nicolette

Miért bízhat meg bennem?

Személyes okok miatt választottam hivatásomnak a felnőttképzés, az oktatás támogatását. Amikor 1984-ben leérettségiztem és nem vettek fel mindjárt a felsőoktatásba, sem abban nem találtam segítséget, hogy milyen képzés volna nekem való, sem abban, hogy mit hol lehet tanulni.

A szüleim és tanáraim persze igyekeztek segíteni a pályaválasztásban, de csak évekkel később, a Gödöllői Egyetem Munka és Pályaválasztási Tanácsadó szakának hallgatójaként vált világossá előttem, mennyire laikus módon tették ezt.

Az a hitvallásom, hogy az egészségünk után a második legfontosabb kérdés, hogy milyen szakmát választunk, mit tanulunk, hiszen ébren töltött időnk nagyobbik részét már a hivatásunk gyakorlásával töltjük.

Azért dolgozom nap mint nap, hogy a munkám eredményeképpen minél több honfitársam menjen boldogan munkába hétfő reggelenként.

Ezért alapítottam a Magyar Oktatási Tájékoztató c. lapot, majd 1998-ban a MOT.HU Képzésajánló portált, ami 2015 végére már 9.500.000 képzéskeresőnek segített a megfelelő szakma és intézmény kiválasztásában. Elmondhatom, hogy cégünk, több generációnak segített már.

Én és a marketing

Folyamatosan képzem magam elsősorban marketing területen, mert csak a legjobb és teljesen aktuális marketing technikákkal tudom elérni, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuttassuk a MOT.HU portálon szereplő képzéseket. 2010-ben végeztem Magyarország leggyakorlatiasabb marketing továbbképzésén a Marketing Fitness Programban. Mentorunk Jagodics Rita az ország legelismertebb gyakorlati marketing szakembere, a Hörman, a Mapei és több száz más cég marketing tanácsadója, aki nemcsak tanítja, de gyakorlatban hihetetlen eredményesen műveli a marketinget. Hálás vagyok neki, hogy segített az oktatás területére adaptálni a modern technikákat, aminek köszönhetően portálunkon ügyfeleink biztonsággal töltik fel csoportjaikat.

Tanultam Damjanovich Nebojsánál, aki az EDUTUS Főiskola marketing szakirányának vezető tanárától, és alkalmazom Wolf Gábor minden gyakorlati marketing tananyagát és részt veszek a konferenciáin. Otthon vagyok a Facebook oldalak eredményes működésében, a CRM rendszerek használatában, tanultam céges blogírást a Centrál Médiánál és tudom mit milyen esetben érdemes használni.

21 év oktatásmarketing tapasztalattal szeretnék segíteni Önöknek, hogy minél több emberhez jusson el képzéseik híre.

Nem az Ön hibája, hogy ma még nem tökéletesek a marketing folyamatai, hiszen a marketing egy önálló szakma, ahol ráadásul irdatlan sebességgel változnak a technológiák. Sajnos azonban profi oktatásmarketing nélkül nem működik optimálisan egyetlen képző intézmény sem.

Szívesen állítom az Önök szolgálatába tudásomat és tapasztalatomat, mert tisztelem azt az odaadó munkát, amit a képző intézmények munkatársai végeznek.

Az Önöké a küldetés, hogy új perspektívákat, boldog életet adjanak fiataloknak és felnőtteknek sokszor elkeserítően nehéz feltételek mellett.

Az én küldetésem, ha segítségükre legyek ezen a küzdelmes úton.

Szenes Nicolette ügyvezető A MOT-98 Kft