Hobbi tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

Mindened a zene? A gitártanfolyamon a helyed! Itt elsajátíthatod a gitározás alapjait. Az anyagot többek között komolyzenei darabokból állítottuk össze. A tananyag zeneelméleti bevezetést is tartalmaz. Néhány szó a digitális fotózásról. Egyre többen használnak digitális fényképezőgépeket munkájuk során. A tanfolyamon a különböző fényképezőgépek előnyeit és hátrányait is elsajátíthatod. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz a kontúrozókkal, elsajátíthatod az eszközök használatát, hogyan lehet egyedi selyemsálakat festeni. Akár új barátokra is szert tehetsz egy ilyen tanfolyam keretein belül.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Pincér és Vendéglátó-üzletvezető képzés

Pincér és Vendéglátó-üzletvezető képzés Pincér és Vendéglátó-üzletvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten. Valódi oktatás gyakorlattal, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt. Kamatmentes részletfizetés.

Tűzvédelmi előadó OKJ képzés

Tűzvédelmi előadó OKJ képzés Tűzvédelmi előadó OKJ-s tanfolyam Budapesten. Kamatmentes részletfizetés, profi oktatók, munka mellett végezhető képzés. Igény szerint Europass bizonyítvánnyal.

Nincs találat ...