Hobbi tanfolyamok Műszaki, ipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

A ruhakészítés alapfogalmai című kurzuson elsajátíthatod a próba és a készre varrás menetét. Ezzel a szabadidős tanfolyammal OKJ-s végzettséghez is hozzá lehet jutni. A festészet alapjai képzés leginkább olyan nem gyakorló művészpalántáknak szól, akik meg akarnak ismerkedni a festészettel. A tanfolyamon a tanulók megismerkednek az akrilfestés, a színkeverés technikájával, és sok olyan elmélettel és gyakorlattal, amivel könnyen és gyorsan sikerrel álmodhatnak képeket a vászonra. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz a kontúrozókkal, elsajátíthatod azok használatát, és hogy hogyan lehet képtázatos selyemképeket festeni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Haladó PLC programozási ismeretek I.

Haladó PLC programozási ismeretek I. A képzést elsősorban olyan szakembereknek javasoljuk, akik már rendelkeznek PLC programozási alapismeretekkel, ugyanakkor szeretnék meglévő tudásukat bővíteni. Jelentkezz most!

Munkavédelmi technikus

Munkavédelmi technikus Nyilvántartásba vételi szám: E000663/2014/A009 Országosan több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását.

Nincs találat ...