Hobbi tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

Mindened a zene? A gitártanfolyamon a helyed! Itt megtanulhatod egy komplett zenei repertoárt. Az anyagot többek között számokból állítottuk össze. Lesz itt zeneelmélet, hangszerhasználat és kottaolvasás. Néhány szó a digitális fotózásról. Egyre többen használnak digitális fényképezőgépeket munkájuk során. A tanfolyamon a digitális technikával készült képek utólagos számítógépes korrekcióját is elsajátíthatod. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz a kontúrozókkal, megismerheted azok használatát, hogyan lehet egyedi selyemképeket megalkotni. Új élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodhatsz a hobbi tanfolyam foglalkozásain.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Érettségire felkészítő tanfolyamok

Érettségire felkészítő tanfolyamok Ha úgy érzed jól jönne egy kis segítség az érettségi előtt, akkor gyere, mi felkészítünk! Várunk egy modern Oktatóközpontba a XIII.kerületben.

Legyél Profi programozó!

Legyél Profi programozó! Rengeteg programozó hiányzik a piacról, tanulj egy menő szakmát, és helyezkedj el gyorsan. A képzés elvégzését követően magas fizetéssel, könnyen elhelyezkedhetsz! Válaszd a RUANDER Oktatóközpontot!

Nincs találat ...