Triplázd meg a produktivitásod! Képzés - Edutio

Online

online képzés

Edutio

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Triplázd meg a produktivitásod! Edutio Kinek szól ez a kurzus?
==================
Te is szeretnéd hatékonnyá tenni a munkával töltött időt?

Örülnél, ha kevesebb idő alatt több mindent tudnál elvégezni?

Szeretnél több szabadidőt?

Ha bármelyikre igennel válaszoltál, akkor jó hírünk van:

Ez a kurzus segíteni fog Neked ezek elérésében.


A Triplázd meg a produktivitásod kurzus olyan vállalkozóknak és home office-ban dolgozó alkalmazottaknak szól, akik meg akarják sokszorozni a hatékonyságukat nem csak a munkában, hanem az életük minden területén.


Miért érdemes megvennem?
======================
Tudjuk, hogy se kedved, se időd nincs több 10 órát tölteni egy kurzus végignézésével, ezért nem is pazaroljuk az idődet.

Ebben a kurzusban 70 perc alatt többet fogsz tanulni a produktivitásról, mint az eddigi iskolai éveid alatt összesen.

Fölösleges mellébeszélés és pillecukormáz nélkül kapod kézhez azokat a bevált technikákat, amelyeket a világ leghíresebb produktivitási szakértői is napi szinten alkalmaznak.



A kurzusról
=========
A Triplázd meg a produktivitásod kurzus olyan vállalkozóknak és home office-ban dolgozó alkalmazottaknak szól, akik meg akarják sokszorozni a hatékonyságukat nem csak a munkában, hanem az életük minden területén.

1. A tanfolyam elvégzése után képes leszel a rövid és hosszú távú tervezésre, kézhez kapsz egy energiával feltöltő reggeli rutint, hogy mindig jól induljon a napod.

2. A szokások pszichológiájának megértésével száműzni fogod a rossz szokásaid az életedből, hogy a helyükre olyanok kerüljenek, amelyek elősegítik a céljaid elérését.

3. Tisztában leszel azzal, hogyan alakíts ki Magadnak egy ideális munkakörnyezetet, és tudni fogod, mit kell tenned, ha éppen a halogatás démona hátráltat az elmélyült munkában.

4. A naplózásnak köszönhetően folyamatosan figyelemmel kíséred majd a fejlődésed, és minden megtett kis lépés a motivációd további forrása lesz.

5. Gyakorlati trükkjeid lesznek a home office hatékonyabb művelésére.

6. Kapsz egy részletes listát a produktivitást elősegítő mobilos alkalmazásokról, de ellátunk hasznos forrásokkal és YouTube videókkal is, amelyek a kurzus elvégzése után is segíteni, és inspirálni fognak Téged.




30 napos, 100% pénzvisszafizetési garancia
==================================
Tanulj kockázat nélkül! Ezt a kurzust 30 napos pénzvisszafizetési garanciával kínáljuk.

Ha megnézted, és úgy érzed, hogy nem azt adta számodra a tananyag, mint amit vártál, 30 napon belül bármikor indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Nem kérdezünk semmit, visszakapod a teljes összeget.